Irish Elk

Ingredienser
•    ½ kg. grytekjøtt, i terninger
•    2 løk
•    3 gulrøtter
•    4 fedd hvitløk
•    2 ss tomatpure
•    1 boks Guinness
•    2 ts. timian
•    3 selleri stenger
•    1 krm kanel
•    1 krm muskat
•    1 ts. mørk buljong
•    1 ss grov sennep
•    6 poteter i 2 cm. terninger
•    ½ ts. sterk chilipulver
•    1 persillerot
•    ½ sellerirot
•     2 ss soyasaus
•     1 ss worchester saus
•     3 lauærblad

Stek løk og hvitløk I en kasserolle på middels varme. Stek kjøttet i små porsjoner på sterk varme. Ha kjøttet i kasserollen og tilsett Guinness. Tilsett tomat pure, krydder og sennep og buljong, og la det småkoke i en time. Tilsett så poteter gulrøtter, persillerot, sellerirot og selleri. Og la det småkoke i 90 min.
Server med ris.

Nøkkelord: elg gryte Guinness, oppskrift, Irsk

Share This