Bakt eple med kokoskaramell og ingefær

En fantastisk dessert i høsten. Ingefær og lime gir en ekstra piff til desserten. DSC02501

4 epler



Vask og del eplene i to.

4 ss rosiner

Ha rosinene i varmt vann, i 10 minutter. Hell så av vannet.

1 boks kokosmelk

2 ss Ingefær

4 ss brunt sukker

1 ss sirup

1/2  ts salt

Rasp ingefær.

Ha alt i en kaserolle, og kom i ca. 20 minutter til den er ønsket tykkelse.

Ta av varmen

2 ss smør

Skall av en lime

Saft av en lime

 

Rør inn smør, raspet lime og limesaften.

 

Ha 1/2 ss rosiner i hver halvdel, og så 2 ss karamell på eplene.

Bak i ovnen på 200 grader, i ca. 20 minutter.

Server med krem, rømme eller iskrem.

 

 

Bakt eple med kokoskaramell og ingefær

En fantastisk dessert i høsten. Ingefær og lime gir en ekstra piff til desserten.

4 epler



Vask og del eplene i to.

4 ss rosiner

Ha rosinene i varmt vann, i 10 minutter. Hell så av vannet.

1 boks kokosmelk

2 ss Ingefær

4 ss brunt sukker

1 ss sirup

1/2  ts salt

Rasp ingefær.

Ha alt i en kaserolle, og kom i ca. 20 minutter til den er ønsket tykkelse.

Ta av varmen

2 ss smør

Skall av en lime

Saft av en lime

 

Rør inn smør, raspet lime og limesaften.

 

Ha 1/2 ss rosiner i hver halvdel, og så 2 ss karamell på eplene.

Bak i ovnen på 200 grader, i ca. 20 minutter.

Server med krem, rømme eller iskrem.

Share This