Marsipankake med sukkerbrød

Til rund form 26 cm.

6 egg
180 g  sukker
180 g  hvetemel
1 ts bakepulver

Pisk egg og sukker til stiv eggedosis
Sikt  hvetemel og bakepulver og bland det forsiktig inn i eggedosisen med slikkepott
Fyll røren i rund form med bakepapir i bunnen, og evt på sidene.
Stek på 160 grader i ca. 35 minutter på nederste rille
Avkjøl kaken i formen, hvelvet på rist

Del kaken i 3 lag.

Jeg valgte “peach melba fyll”.

En boks hermetiske fersken hakkes i små biter

laken brukes til dynking av kaken.

Friske eller frossne bringebær blandet med litt sukker

Pisket krem.

Fyll kaken med ett lag fersken og ett lag bringebær, med litt krem på hvert lag. Fordel resten av kremen på kaken til slutt og legg på marsipanlokk. Jeg skar et kryss i lokket og brettet til side. Firkanten fylte jeg med friske bringebær og blåbær.

Share This