Oppskrift for Roux; glimrende base for sauser: http://hobbykokken.no/2012/01/18/brunsaus/ (trykkoker i to timer)
http://www.chefs-resources.com/Hanger-Steak-Cuts-of-Beef-Identified
Glimrende side om hver av de forskjellige kjøttstykkene.
https://www.matprat.no/matnyttig/oppdelingsguiden/norsk—engelsk—amerikansk-kjottordbok-/
Når man finner eller leter etter en god oppskrift, finner man ofte på Engelsk. Her er en oversettelse av de vanligste kjøttstykkene:
English = Norwegian
beef brisket = oksebryst
sirloin = mørbrad
bottom round = rundbiff
round steak = flatbiff
chuck = høyrygg
roast beef = roastbiff
club steak = entrecotè
tenderloin = indrefilet
T-bone = T-ben
boneless strip = ytrefilet
ground beef = kjøttdeig
short ribs = bibringe
flank steak = slagside
stew meat = bankekjøtt