Reker med chili, urter og spagetti

Reker gjør seg glimrende med hvitløk, chili og urter. Retten går ganske fort å lage, særlig om man er flink til å pille reker. Det sier seg selv at det smaker best med pillete reker, fremfor de i lake, selv om dette er et alternativ.

Reker pasta chili urter

Ca. 300g pillede reker Pensle på litt olivenolje på torsken, og ha litt salt og pepper på. Sett i ovnen på 180 grader i 7 minutter
1 dl og olivenolje
2 fedd hvitløk
½ chili
1 rød paprika
Salt og pepper
Varm oljen   på lav varme, og ha i finhakket hvitløk og chili. Skjær paprika i terninger og ha i også. Smak til med salt og pepper
Basilikum
Korriander (eller andre urter, som persille)
Finhakk korrander og skjær basilikum i store bånd.
Revet parmesan
Ferskpresset sitron
Pasta
Bland pasta med oljeblandingen og trekk av varmen. Ha i reker og urter, strø over revet parmesan og server.
Share This