Mango chicken kombinerer tropisk sødme fra mango og aromatiske indiske krydder.
Server med basmatiris og dal (for eksempel grønn mung dal).

| Ingredienser | Fremgangsmåte |
| Til marinering: | Mariner kyllingen: |
| 500 g kyllinglårfilet 1 dl kokosmelk 1 ts chilipulver 1 ts malt spisskummen 1 ts malt koriander ½ ts gurkemeie 1 ts ingefær 2 fedd hvitløke 1 ts salt |
Bland kokosmelk, krydder og ingefær og hvitløk i en bolle. Vend inn kyllingbitene, dekk til og sett til side mens du gjør klar sausen. |
| Mariner kyllingen i 4-18 timer. Stek på max grill – ca 7 min på hver side. |
|
| Til sausen: | Lag sausen: |
| 2 ss ghee | Varm ghee i panne |
| 1 løk | Hakk løk og stek til gyllenbrun. |
| 3 fedd hvitløk 1 ss fersk ingefær |
Stek hvitløk og ingefær. |
| 1 boks tomater | Bland inn tomater og stek noen minutter. |
| 1 ts garam masala 1-2 grønne chili |
Bland inn garam masala og grønne chili, stek vidre |
| 2 dl mangopuré 1. dl. kokosmelk |
Lag pure fra fersk eller frosten mango. Tilsett mangopuré og kokosmelk, og bland til en jevn saus. Jeg jeg liker å blende all sausen for å få den jevn og uten klumper. |
| Smak til med salt og juster konsistensen med litt vann om nødvendig. | |
| Basmati-ris eller naan | Pynt med fersk koriander og server |