Denne oppskriften minner mye om Chili con Alce, men særlig tilbehøret gir en variasjon.
•    ½ kg. Elgdeig
•    1 løk
•    2 poteter, i en cm. terninger
•    3 fedd hvitløk
•    1 boks bønner (velg en sort du liker, selv liker jeg pinto)
•    2 ts. Sterk chilipepper 
•    1 ss. Paprika pulver
•    1 rød chilipepper
•    3 ts. malt Spisskummen
•    1 ts. Oregano
•    1 ts. Malt sort pepper
•    2 ts. Salt
•    ½ lime
•    1 ts. Tabasko, 
•    1 ts. hot pepper sauce e.l.
•    1 ts. Sukker
•    Steke olje
Stek løk, poteter og hvitløk på middels varme i en kasserolle. Brun  kjøttet og ha i krydderet og 2 dl. Vann. Stek alt i 2 min og ha det over  i kasserollen. 
Ha i resten av ingrediensene. La alt koke i 10 min. 
Server med taco shells, fajitas eller lignende.
Tilbehør:
Rømme 
Advocado
(evt. guacamole) 
Tomat i båter
Salsa
Revet ost
Nøkkelord: oppskrift, elg taco, mexikansk
					