Dette er en litt søt thai rett med rund smak.
- 500g Elg biffkjøtt
- 4 ts. Rød karrypasta
- 3 fedd hvitløk
- 1 ss ingefær
- 1 rød chili
- 2 stilker sitrongress
- 5 kaffir limeblade
- 4 hele nellik
- 2 boks kokosmelk
- 1 løk
- 3 gulrøtter
- 1 ss tomatpure
- 2 ss fiskesaus
- Olje
På middels varme, stek karripasta, hvitløk i tynne skiver, revet ingefær, hakket chili, sitrongress (delt i fire) limeblader og nellik. Bruk litt kokosmelk for å sørg for at det ikke brenner fast.
Skjær løken i tynne skiver og stek på middels varme. Ha over sammen med krydderet.
Skjær gulrøttene i tynne skiver og ha i samme gryte.
Brun kjøttet på høy varme og ha over i gryten, sammen med resten av ingrediensene.
Server med ris.