Wokket Elg

  • 1 broccoli
  • 2 paprika
  • 3 gulrøtter
  • 500 g elg biff (Mørbrad, flatbiff eller tilsvarende)
  • 2 ts korrianderfrø
  • Olivenolje
  • 1 løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 3 cm ingefær
  • 3 ss soya saus
  • 1 ts sesam olje
  • 1 rød chili
  • Nudler eller ris
  • 1 ss mais mel

Skjær biffen i finger – remser. Strø på salt, pepper og koriander og maser det forsiktig inn.
Damp eller kok brokkoli buketter i tre min. sett til side.
Hakk løk, hvitløk, ingefær.

Stek løken noen minutter, ha i hvitløk, ingefær og kjøtt. Stek på sterk varme i 4 min, til kjøttet er brunt. Ha så i strimler med chili.

Ha i brokkoli, stek i to minutter.

Hell soya saus og sesam olje over og rør til alt er dekket.

Server med nudler.

Om du ønsker saus, ha 2 dl. Vann med mais mel i og la det småkoke 3 minutter. Server gjerne med ris.

Nøkkelord: nudler elgkjøtt, oppskrift, Wok

Share This