Ser frem til jeg får denne helt riktig. 😊For 2 personer.
| Ingredienser | Rekkefølge |
| 150 gram Risnudler | Bland sammen sausen; skjær kylling i strimler og hell litt av sausen over kylling, la det marinere i ca 15 minutter |
| ½ Hvitløk | |
| 1 rød chili | |
| 2 kyllingfileeter (eller scampi) | |
| 1/3 potte koriander |
|
| Ca 60 gram hakket vårløk | |
| 50 ml kyllingkraft | |
| 100 gram bønnespirer | |
| 2 egg | |
| 6o gram usaltede peanøtter | |
| Soyasaus – til servering | Kok opp vann, slå av varme og legg risnudlene i til al dente |
| Saus | |
| 2 spiseskjeer tamarind paste | |
| 2 spiseskjeer fish sauce | |
| Juice av ½ lime | |
| ½ spiseskje siracha saus |
|
| Eventuelt | |
| litt chilipulver | |
| 2 spiseskjeer peanøttsmør i sausen | |
| topp med røde pepperflak og sesamfrø ved servering |