Fantastisk nudelsuppe. Bare virkelig god 🙂
| 250 g svinefilet | Tilbered svinefilet’en Sous Vide (62 grader i 1-2 timer) Alternativt, skjær den i tynne skiver og stek på høy varme. | 
| 1 løk 4 fedd hvitløk 6 sopp (velg noen du liker)  | 
Hakk løk og hvitløk og stek det mørt, sammen med soppen. | 
| 1 l kyllingbuljong 1 ss soyasaus 1ss fishsauce 1 ss riseddik  | 
Ha i med løk og sopp, og kok opp. | 
| 1 gulrot i tynne staver 3 vårløk 2 chili (velg styrke)  | 
Ha i suppen og kok mørt.(Prøvde en habonero, ble veldig godt, men fisket den ut før servering) | 
| Nudler (liker Yum Yum med kylling smak) | |
| 2 Pak Choi 1 lime (Saften) Koriander  | 
|
| For å servere: | Ha nudler i en skål. Ha så på Pak Choi, og lime, og ha på suppen. Strø på hakket korriander, og server. | 
Kilder
http://www.styleathome.com/food-and-entertaining/recipes/recipe-nigella-lawson-s-vietnamese-pork-noodle-soup/a/32794
http://www.foodnetwork.com/recipes/aaron-mccargo-jr/pork-and-udon-noodle-soup-recipe.html
http://www.foodnetwork.com/recipes/food-network-kitchens/thai-pork-and-noodles-recipe.html
http://www.jamieoliver.com/recipes/pork-recipes/oriental-pork-with-noodles/#MUO5UIvbv8fzZ1Rb.97
					