Laks Sous Vide med erte og spinatpure

Oppskriften under er for 1 person

Ingredienser Rekkefølge
1 porsjonsstykke laks (ca 125 g) Varm opp vann i sous vide til ca 50 grader. Svis litt sitron over laksestykkene og kvern litt salt og pepper over før du vakumpakker og har i vannbadet i 30 minutter
Salt og pepper
Litt sitron
125 g grønne frosne erter Ca 15 minutter før laksen er klar:

  • Gi erter og spinat et oppkok, og hell ut vannet
  • Ha spinat, erter, mandelmelk, krydder og smør i blender og lag pure
  • Ha tilbake i kjele og la pureen puter noen minutter
3-4 puter frossen spinat
1 ss smør/olivenolje
1 halv terning grønnsaksbuljong
Revet muskatnøtt
0.25 dl mandelmelk

Denne retten er god som den er, men kan også serveres sammen med ovnsstekte grønnsaker, for eksempel søtpotet, rødbeter og sellerirot.

Share This