Har forsøkt en del løsnigner, og her er notater som en dag vil bli til en post 🙂
Skinkestek:
Steg 1: gni inn med rub. la stå i 4-12 timer.
Steg 2: ha i Sous Vide på 68 grader i 18 timer (opp til 24, vissnok)
Steg 3: Ta ut, tørk godt av, gni inn med rub på nytt.
Steg 4: ha i ovn på 200 grader i 90 min, for å få en skrope.
Riv.
kok ned kraften fra Sous Vide posen. Smak til med krydder.
Dry rub: for 2,5 kg svin
- 2 ss røkt paprika pulver
- 1 ss salt
- 2 ss brukt sukker
- 1 ss mørk chili pulver
- 1 ss spisskumen
- ½ oregano
- ½ ss sort pepper
- ½ ss sellerifrø
- ½ ss korianderfrø
- 1 ss hvitløkspulver
- ½ ss cayene pepper
- 1 ss Gule sennepsfrø (whole)
- (1/2 tsp of Prague Powder / curing salt – må fortsatt testes ut 🙂
Kilder:
Sous Vide BBQ Pork Shoulder
There are times when we want things a little more hands-off, a little more reliable, whether it’s because we’re getting ready for a big party and don’t want to risk screwing up that pork, or if we’re busy weekday workers who still want to be able to come home and pull off a batch of pulled pork before bedtime.